HABERLER

Dubai’de Sosero Ürünlerine Yoğun İlgi
15 Nisan 2019

Dubai’de Sosero Ürünlerine Yoğun İlgi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde 17-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en prestijli gıda fuarı olan Gulfood Dubai 2019’a katılan Yöre Grup, Sosero markasıyla büyük ilgi gördü.

Gulfood Dubai 2019’a katılan Yöre Grup, %100 yerli sermaye ve yerli üretim ürünlerini yüzlerce ülkenin beğenisine sundu. 17-21 Şubat 2019 tarihleri arasında yaklaşık 300 firma ile görüşen Yöre Grup, Sosero markalı gurme ürünlerini katılımcılara tanıttı. Büyük beğeni toplayan ürünleri ile Yöre Grup, ülkemizi gururla temsil etti.

Yöre Grup Dış Ticaret Müdürü Murat Maden ve Dış Ticaret Müdür Yardımcısı Burak Keskin’in katılım gösterdiği fuarda, dünyanın dört bir yanından gelen ülkelerin gıda sektörü temsilcileri ile temaslarda bulunuldu. Sosero gurme ürünler ailesinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Murat Maden; ‘‘Ürünlerimizin tadına bakan her katılımcı ayrıntılı bilgi almak için standımızda vakit geçirdi, ambalajları inceledi. Aldığımız kalite belgeleri de ürünlerimizin ön plana çıkmasında büyük etki sağladı. 2019 yılına çok verimli bir fuar ile başladık, bu yıl ihracat hacmimizi Arap ülkeleri ile arttırmayı hedefliyoruz’’ dedi.